De gastenverblijven

Kamer 7 heeft vijf gastenverblijven. Elk gastenverblijf is ruim opgezet met een woon- en slaapkamer, een badkamer met ligbad en douche. De drie charmante gastenverblijven in de hooischuur zijn met oog voor detail ingericht. U heeft een eigen ingang met terras, vanuit uw woonkamer loopt u direct de tuin in. Het vierde vrijstaande gastenverblijf heeft een Finse sauna, duobad en airco. De vijfde gastenkamer in de boerderij is een gelijkvloerse kamer met een badkamer met inloopdouche.

Het Størvatt kunt u reserveren voor een paar uurtjes heerlijk samen relaxen. Juist als het buiten kouder is, is het heerlijk. Dit houtgestookte buitenbad wordt speciaal voor u opgewarmd tot 36 graden. Het is echt aan te raden om dit een keer te proberen! Prijs € 52,- voor twee personen.

Uw hond is, na overleg, welkom. De kosten zijn € 5,- tot  € 10,- euro per nacht. De hond is welkom in elk gastenverblijf mits hij/zij niet in de slaapgedeeltes komt. In de gastenkamer in de boerderij is een hond helaas niet toegestaan.

Kinderen zijn helaas niet welkom in de gastenverblijven.
Komt u met een baby/klein kindje dan kan dat alleen in het vrijstaande gastenverblijf.
Met een gezelschap, als u de gehele accommodatie boekt zijn in alle gastenverblijven kinderen toegestaan.

Uw eigen fietsen kunnen bij ons droog worden gestald en worden opgeladen; de algemene fietsenstalling bevindt zich in de tuin bij het sauna gastenverblijf.

En tot slot, komt u minimaal twee nachtjes logeren en heeft u iets te vieren meld het ons bij de reservering en wij zorgen voor een fles Cava “Bruisend Meppel”.

Lelietjes der Dalengastenverblijf

Via een eigen ingang komt u in de gezellige woonkamer. Het frisse lichtgroene van de Lelietjes der Dalen gecombineerd met hout en bruine tinten geven dit gastenverblijf een rustig en sfeervol karakter.
Aan de tafel kunt u van het ontbijt genieten dat in uw gastenverblijf gebracht wordt. De kitchenette heeft een tweepits kookplaat en een goed gevulde minibar. Alles is aanwezig voor een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers.
De slaapkamer is op de vide. De badkamer is eveneeens op de vide, er is een ligbad en een douche.
Diverse badproducten waaronder heerlijk geurende olie van Lelietjes der Dalen staan op de rand van het bad en de badjassen hangen voor u klaar.

Rozengastenverblijf

De rozen en zachtroze tinten geven dit gastenverblijf een romantische sfeer.
Via een eigen ingang komt u direct in uw woonkamer. 
Er is een ruime tweezitsbank met gezellige kussens en plaids om u te installeren en snel thuis te voelen. Aan de ruime tafel kunt u samen genieten van het ontbijt. Er is een T.V. en een radio C.D. speler.
De kitchenette heeft een tweepits kookplaat en een goed gevulde minibar. 
Op de vide is de slaapkamer met een groot tweepersoons boxspringbed.
De badkamer heeft een ligbad en een douche. 
Badjassen en badolie, alles is aanwezig om samen heerlijk te relaxen.

Lavendelgastenverbijf

Het Lavendelgastenverblijf is ruim en geheel gelijkvloers. Aan de oude Franse tafel kunt u samen van het ontbijt of diner genieten. Vanaf de bank kijkt u uit over het weiland, regelmatig lopen daar de schapen te grazen. De kitchenette heeft een goed gevulde minibar en tweepits kookplaatje. 
De royale badkamer heeft een duoligbad met whirlpool en T.V. en een ruime inloop regendouche.
De lavendeloliën staan op de rand van het bad en de badjassen hangen voor u klaar.

Het Lavendelgastenverblijf is zeer geschikt als u niet zo goed ter been bent, geen trap meer wilt/kunt lopen of een rolstoel gebruikt.

Sauna gastenverblijf

De sauna is geheel privé in de eigen badkamer!

De badkamer is ruim, de Finse sauna is in de badkamer. De inloop regendouche, duo ligbad met whirlpool en televisie, badjassen en badolie: alles is aanwezig om heerlijk te relaxen.

Het slaapgedeelte is op de vide met een tweepersoons boxspring bed.
De woonkamer is niet zo groot maar wel heel gezellig en alles wat u nodig heeft om het u comfortabel te maken is aanwezig. Een verhoogde tafel waaraan u het ontbijt kunt gebruiken, een bankje om televisie te kijken of een boek te lezen. De minibar is gevuld met fris- en alcoholische dranken. 
U kunt onbeperkt gebruik maken van de Nespresso koffie en thee met lekkers. Onder de overkapping is een twee pits kookplaatje beschikbaar.

Nieuw! Nu met airco

Gastenkamer in de boerderij

Gastenkamer met badkamer en suite in de boerderij, geheel begane grond en privé. Fijne slaapkamer van 5 bij 7 meter met aangrenzend een badkamer met inloopdouche.
Badhanddoeken, doucheproducten en een haardroger zijn aanwezig. Er is een zitje en u kunt een kopje thee/koffie maken op de kamer.
T.V. en een radio/C.D. speler zijn aanwezig. De minibar is gevuld met diverse dranken.

Honden kunnen in deze kamer helaas niet verblijven.