Gezelschappen
Bed and Breakfast Kamer 7 is zeer geschikt voor een gezelschap tot 10/12 personen. U heeft dan de gehele accommodatie tot uw beschikking; geheel verzorgd en toch gezellig onder elkaar.
Voor drie, vier of vijf (echt)paren heeft u de perfecte accommodatie, ieder een eigen gastenverblijf om je even terug te trekken als u daar behoefte aan heeft en de fijne ruime eetkamer om gezellig samen te zijn. Er is een vijfde gastenkamer in het voorhuis ook met eigen badkamer, als u met vijf stellen wilt komen kan die erbij geboekt worden.
De drie gastenverblijven komen uit in de gezamenlijke kamer. Hier kunt u met elkaar een spelletje doen of een drankje drinken. 
De minibar is goed gevuld met diverse (fris)dranken. U kunt onbeperkt een kopje koffie of thee met iets lekkers pakken.
Voor het ontbijt wordt de tafel voor u gedekt in de ruime eetkamer. In de zomer buiten, waar u uitzicht heeft op de weilanden. 

U kunt bij Kamer 7 dineren, een uitgebreid driegangen diner voor  € 30,-. Wilt u extra lang tafelen dan kunt u een tussengerecht en/of een kaasplateau toevoegen. U kunt ook kiezen voor de Tapas maaltijd, allemaal kleine hapjes zoals bijvoorbeeld gehaktballetjes, huis gemarineerde olijven en quiche.
Er is een breed assortiment wijnen en likeuren waar u een keuze uit kunt maken.
Voor bij het aperatief kan er een bittergarnituur worden gemaakt.


Alles is aanwezig voor een paar heerlijke dagen in onze Bed & Breakfast.

Kamer 7 is niet ingericht om zelf tekoken, dat lukt helaas niet.