Vrijstaand gastenverblijf met Finse sauna
De sauna is geheel privé in de eigen badkamer!

De badkamer is ruim, de Finse sauna is in de badkamer. De inloop stortdouche, duo ligbad met whirlpool en televisie, badjassen en badolie: alles is aanwezig om heerlijk te relaxen.

Het slaapgedeelte is op de vide met een tweepersoons boxspring bed.
De woonkamer is niet zo groot maar wel heel gezellig en alles wat u nodig heeft om het u comfortabel te maken is aanwezig. Een verhoogde tafel waaraan u het ontbijt kunt gebruiken, een bankje om televisie te kijken of een boek te lezen. De minibar is gevuld met fris- en alcoholische dranken. 
U kunt onbeperkt gebruik maken van de Nespresso koffie en thee met lekkers.

U heeft een eigen ingang en overdekt terras, met uitzicht over het weiland. Als het weer meezit kunt u hier al vroeg in het voorjaar van de zon genieten.

De ontbijtmand met warme broodjes, yoghurt, fruit en een scharreleitje wordt naar het gastenverblijf gebracht op een met u afgesproken tijdstip.


Om alle tijd te hebben voor elkaar en te genieten van de rust is het fijn als u niet meer weg hoeft voor het avondeten. U kunt een tapas maaltijd met een fles bijpassende wijn reserveren om de avond samen door te brengen. Dineren kunt u ook zeer regelmatig bij Kamer 7.

Dit unieke wellness gastenverblijf is bij uitstek geschikt voor uw huwelijksviering echter, minimaal twee overnachtingen zodat u echt kunt relaxen na alle feestdrukte.