Beoordelingen & Media


Als u op onderstaande link klikt kunt u de boordelingen op Zoover lezen.
Bij Zoover heeft Kamer 7 een beoordeling van een 9,7.
Wij willen graag op de hoogte blijven van uw ondervindingen van het verblijf bij Kamer 7 en stellen het  zeer op prijs als u een beoordeling achterlaat.
Kamer7 op Zoover


Kamer7 op Erfgoed Logies

Een aantal beoordelingen van Erfgoedlogies kunt u hier lezen. Op Erfgoedlogies is de beoordeling zeer goed. Ook op deze site is uw beoordeling van harte welkom! Klikt u op het logo om direct naar de enguete te gaan.

Fenomenaal (5 van 5 sterren) Geplaatst op 2018-01-30

Absoluut een aanrader als je voor luxe, rust en heerlijk eten gaat!

subliem (5 van 5 sterren) Geplaatst op 2018-01-23

We keken i.v.m. onze trouwdag 50 jaar terug en twintig jaar vooruit in Kamer 7 (lelietjes van dalen kamer).Onze stabij mocht ook mee. Het was werkelijk fantastisch. Je merkt onze gastvrouw niet, maar ze is er wel en wat ze heel goed kan is koken. We hebben twee dagen een werkelijk fantastisch diner gehad (stoofpotje en tapas). De omgeving is ook in de winter mooi met het Fries/Drentse woud op loopafstand. De kamers zijn geluidsarm (bijna geluidsdicht) en de bedden zijn heel goed. Wat ons betreft tot een volgende keer.

Heerlijke plek (5 van 5 sterren) Geplaatst op 2017-11-09

Fantastische B&B, genoten van jullie mooie plek in Diever! Wat een verwennerij jullie ontbijt en stoopotmaaltijd. Wij hebben genoten en hopen zeker nog weer eens te komen! Dank voor jullie gastvrijheid!

Kamer 7 is een evergreen! (5 van 5 sterren) Geplaatst op 2017-10-08

Hoe knap is het om jaar in jaar uit te blijven vernieuwen toch?

Rustieke verwennerij (5 van 5 sterren) Geplaatst op 2017-06-10

Wij hebben, ondanks niet al te geweldige weersomstandigheden, Kamer7 ervaren als een geweldige verwennerij in een zeer rustieke omgeving. Een plek waar je lekker op adem kunt komen en je je energie weer op kunt laden. Ingrid en Timo spannen zich met plezier in om het de gasten, inclusief hond, naar hun zin te maken. Al met al een plek om zeker vaker terug te komen. Dank jullie wel!!

Genieten van het leven (5 van 5 sterren) Geplaatst op 2017-06-03

Deze locatie voldoet aan alles wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten! En de gastvrouw en gastheer doen er alles aan om dit te realiseren.

Relaxen en fietsen doen we hier (5 van 5 sterren) Geplaatst op 2017-03-26

Voor de tweede keer alweer bij Kamer 7 in hetzelfde gastenverblijf en zeker niet voor de laatste keer. Kamer 7 is 'ons huis in Diever' geworden. Wij hebben genoten van de lente, de rust en stilte, het fietsen in de bossen, het verzorgde ontbijt en de voortreffelijke tapas-maaltijd. Ook dat gastvrouw Ingrid een lekkere quiche en frambozen salade speciaal voor ons hebt gemaakt waarderen wij enorm. De privacy is zeer goed, mooie uitzicht van ons gastenverblijf. Alles is voorzien: frisdrank, wijn, bier, koffie en thee. Je hoeft eigenlijk niets mee te nemen behalve je koffertje en je fietsen. Ingrid en Timo, bedankt voor alles en tot een volgende keer.