Ontbijt en Diner





 
Ingrid is verzot op bakken en koken en verzorgt met liefde uw ontbijt en diner.
In de winter periode serveren we op maandagavond een tweegangen stoofpotmenu, van het Herefordrund uit Diever inclusief dessert,  € 22,50,- p.p. 
Op vrijdagavond kunt u reserveren voor het driegangen diner, table d`hôtes,  € 30,- p.p.
Tapasplateau kan in principe op dinsdag of donderdagavond geserveerd in uw gastenverblijf, kosten eveneens € 30,- inclusief fles Spaanse wijn. 
Een vegetarische groente salade met een olijvenbroodje en een pompoenlinzensoep is € 19,50.
De BBQ maken we graag voor u heet, vlees, vis en groente samen met salades en een olijvenbroodje € 21,50 
Wensen voor andere avonden dan aangegeven horen we graag.

Op een met u afgesproken tijd tussen 8.30 en 10.00 uur wordt het ontbijt in uw gastenverblijf gebracht zodat u er samen in alle rust van kunt genieten;
Warme broodjes, fruitsap, Drentse biologische boerenkaas, huisgemaakte jam, kwark, vers fruit en een scharreleitje.
Wilt u liever spelt of koolhydraat beperkt brood of heeft u bijvoorbeeld een glutenvrij dieet laat u dat dan even weten?


In elk gastenverblijf is een goed gevulde minibar.
Er is een breed assortiment wijn en likeuren waar u een keuze uit kunt maken.
De koffie en thee met chocolade en koekjes staan uiteraard altijd tot uw beschikking.