Ontbijt, Dineren & Tapas.




Logeren & Dineren!
 
Ingrid is verzot op bakken en koken en verzorgt met liefde uw ontbijt, diner, Tapas of picknickmand.
In de winter periode serveren we op maandagavond een tweegangen stoofpotmenu, stoofvlees van het Herefordrund uit Diever en een dessert, kosten € 25,- p.p. Op vrijdagavond kunt u reserveren voor het driegangen diner, table d`hôtes, kosten € 30,- per persoon.
De Tapas maaltijd kan in principe op dinsdag of donderdagavond geserveerd in uw gastenverblijf, kosten eveneens € 30,- inclusief fles Spaanse wijn. Het is aan te bevelen op voorhand te reserveren. Wensen voor andere avonden dan aangegeven horen we graag.

Op een met u afgesproken tijd tussen 8.30 en 10.00 uur wordt het ontbijt in uw gastenverblijf gebracht zodat u er samen in alle rust van kunt genieten;
Warme broodjes, fruitsap, Drentse biologische boerenkaas, huisgemaakte jam, kwark, vers fruit en een scharreleitje. Zodra de ochtendzon warm genoeg is, kunt u op uw terras van het ontbijt genieten.

Wilt u liever speltbrood of heeft u bijvoorbeeld een glutenvrij dieet laat u dat dan even weten?

Voor een onbezorgde dag kan er een lunchpakket of picknickmand voor u worden gemaakt, graag even van te voren reserveren.

In elk gastenverblijf is een goed gevulde minibar.
Er is een breed assortiment wijn en likeuren waar u een keuze uit kunt maken.
De koffie en thee met chocolade en koekjes staan uiteraard altijd tot uw beschikking.