Beoordelingen & Media


Als u op onderstaande link klikt kunt u de boordelingen op Zoover lezen.
Bij Zoover heeft Kamer 7 een beoordeling van een 9,7.
Wij willen graag op de hoogte blijven van uw ondervindingen van het verblijf bij Kamer 7 en stellen het  zeer op prijs als u een beoordeling achterlaat.
Kamer7 op Zoover


Kamer7 op Erfgoed Logies

Een aantal beoordelingen van Erfgoedlogies kunt u hier lezen. Op Erfgoedlogies is de beoordeling zeer goed. Ook op deze site is uw beoordeling van harte welkom! Klikt u op het logo om direct naar de enguete te gaan.


Geplaatst op 2016-08-29
Hoe vaak komt het niet voor dat als je ergens voor de 2e keer komt dat het tegenvalt. Zo niet bij Kamer 7! Het was nog beter en we waren nu met z'n tienen! Alle kamers prachtig, de tuin in één woord schitterend en het eten uitmuntend. Donderdagavond met z'n allen in de tuin gegeten, zo idyllisch! Alles geweldig geregeld, de fietsen, de kaartjes voor Shakespeare, de manden met versnaperingen. Ingird, Timo en Daan, heel erg bedankt voor een onvergetelijk weekend!

Geplaatst op 2016-08-03
Werkelijk super ontbijt, met theesoorten, jamsoorten kaassoorten vers fruit , verse sap ...Aan WERKELIJK alles is gedacht. Van kofferrek tot parapluutje, folders van de omgeving en vanuit onze kamer een prachtig uitzicht.

Geplaatst op 2016-07-29
Zeer welkome ontvangst, met alle verzoeken ingewilligd. Mooie locatie, zeer vriendelijk gastvrouw, accomodaties voldeed aan alle verwachtingen.

Geplaatst op 2016-07-28
Ons eerste bezoek aan Kamer 7 was echt een feestje! De rust, de prachtige locatie, de mooie omgeving maar bovenal de hartelijkheid en gastvrijheid.......super!!! We hebben genoten van ons verblijf, het heerlijke ontbijt op het terras, en van het met zorg en aandacht gemaakte diner. Prachtige fietstochten gemaakt en nog lang niet alles gezien dus we komen zeker terug. Dankjewel Ingrid en Timo voor de hele fijne dagen.

Geplaatst op 2016-07-23
Het verblijf in B&B Kamer 7 in Diever was in één woord SUPER!